Workshops volgen?

Het is mogelijk om bij LekkerZoet workshops te volgen om taarten te decoreren. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Hieronder zijn een aantal workshops uitgeschreven.

De workshops worden in de winkel gegeven. Je kunt alleen aanschuiven of samen met een aantal vriend(inn)en maar ook voor vrijgezellenfeestjes of voor teambuildingsactiviteiten organiseren wij workshops.

De workshop kan onder bepaalde voorwaarden ook op locatie worden gegeven. Heb je hier interesse voor? Kom langs in de winkel of vul ons contactformulier in. 

Workshop Basis Taartdecoratie

Wil jij bij ons een workshop basis taarten decoreren volgen? Tijdens deze workshop gaan we een taart van 20 cm doorsnee vullen met heerlijke vruchtenvulling en botercreme. Daarna bekleden we de taart met fondant en decoreren we de taart met platte decoraties. Er wordt gebruik gemaakt van materialen die in de winkel verkrijgbaar zijn. De workshop duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats in onze workshopruimte, Uiterdijksterweg 1 te Leeuwarden. Natuurlijk ontbreken een lekker kopje koffie en thee niet! Na de workshop ga jij naar huis met een supermooie zelfgemaakte taart! De kosten voor deze workshops zijn € 40,-. Geef je snel op via de mail (info(at)lekkerzoetleeuwarden.nl) of in de winkel! Er kunnen maximaal 10 personen per keer meedoen en vol=vol! De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. 


Data:


Vrijdag 22 februari 2019 19:00

Vrijdag 15 maart 2019 19:00

 

 

 

 
Workshop Puzzeltaart maken

Altijd al willen weten hoe je een mooie afbeelding op een taart krijgt? Tijdens deze workshop leer je hoe je een taart kunt vullen met een lekkere vruchtenvulling en botercrème en mooi strak bekleden met rolfondant.

Hierna wordt de taart gedecoreerd naar aanleiding van een door uzelf uitgekozen afbeelding. Dit kan een afbeelding zijn van bijvoorbeeld Hello Kitty, Cars of een andere tekening naar keuze. U maakt zelf alle kleurtjes en maakt een geweldige afbeelding van fondant! Na afloop gaat u naar huis met een uw mooie eigengemaakte taart!

De workshop duurt 3 uur en vindt plaats in de winkel aan de Uiterdijksterweg 1 te Leeuwarden.Er wordt uitsluitend gewerkt met producten die verkrijgbaar zijn in de winkel. Natuurlijk ontbreekt een lekkere kop koffie of thee niet bij deze workshop!

Deze workshop kost 42,50 en opgave gaat via info(at)lekkerzoetleeuwarden.nl.

 Data:

Vrijdag 1 februari 2019

Vrijdag 1 maart 2019

Kinderworkshop Valentijn

Speciaal voor de kinderen tussen 7 en 12 jaar plannen we een kinderworkshop in. Kom jij een mooie valentijnstaart maken? De taart die we gaan maken is voor 8 personen en die neem je na de workshop natuurlijk mee naar huis! We gaan een taart vullen, afsmeren en bekleden met fondant. Daarna mag je er een mooie valentijnstaart van maken! Wie ga jij er mee verrassen?

De kosten voor deze kinderworkshop bedragen 16,95 per kind. Opgave via info(at)lekkerzoetleeuwarden.nl. Er kunnen maximaal 12 kinderen aanschuiven per workshop. De workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. 

Data: 13 februari 2019 15:00 - 17:00 uur en 14 februari 2019 13:30 tot 15:30 uur