Kinderfeestje

Voor het geven van een kinderfeestje kunt u bij ons kiezen uit 2 opties.

Voor de jongere kinderen tot 6 jaar bieden wij een cupcake feestje aan. Ieder kind krijgt dan 4 cupcakes die ze mogen afsmeren met botercrème en decoreren met fondant. 

Prijs € 17,50 per kind

Voor de wat oudere kinderen hebben wij een taarten feestje. Bij dit feestje krijgt iedereen een eigen taartje de ze mogen vullen, afsmeren, bekleden (in samenwerking met ons) en decoreren. 

Prijs €20 per kind.

De kinderfeestjes duren gemiddeld 1½ tot 2 uur. 

Het minimum aantal kinderen is 6. Uitzonderingen daargelaten. Voor groepen groter dan 12 kinderen is het raadzaam telefonisch contact met ons op te nemen.
Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan voor het maken van de perfecte taart. 

U kent het wel, een eigen taart maar geen idee hoe u moet beginnen. Gelukkig zijn wij er dan. Voor het maken van uw eerste taart kunt u bij ons een workshop basis taart decoratie volgen. 

Weet u al hoe dit werkt? Dan kunt u bij ons een vervolg workshop volgen. Wij bieden dan 2 opties aan. Deze zijn:

Puzzel taart. Hierbij gaan wij een taart maken van een bekend figuur. U gaat dan een figuurtje helemaal ontleden en uitsnijden van fondant en deze op de taart weer in elkaar puzzelen. 

Dripcake. Bij deze optie mag u zelf een taart gaan afsmeren met botercrème. Wanneer de taart compleet is afgesmeerd en glad is gaat u  deze drippen, een randje om de taart heen zetten en de bovenkant afwerken. 

Wij bieden deze workshops aan vanaf 4 personen. Heeft u zelf een groepje van 4 dan kunt u ons bellen om een afspraak in te plannen. 

Bent u alleen en wilt u een workshop volgen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten. Hier plannen wij de workshops in en daar kunt u zich aanmelden. 

Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2½ uur. 

Geïnspireerd maar toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.