Ons assortiment

Bij ons in de winkel kunt u een assortiment aan producten van Funcakes, Wilton en PME vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bakblikken, bakmixen, fondant, kleurstoffen, strooisels, toppers, drips en andere bak- en decoratiemiddelen.


Daarnaast maken wij ook taarten op bestelling. Deze worden handmatig gemaakt zodat wij de taart zoveel mogelijk op uw smaak kunnen aanpassen. De taart zelf kunnen wij in 3 smaken maken, deze zijn:
– Vanille (banketbakkersroom en aardbeien confiture)
– Chocolade (vanille botercrème en kersen confiture)
– Red velvet (2 lagen vanille botercrème)

Elke taart word gevuld, wij hebben de meest gekozen vulling achter elke smaak gezet. Wilt u liever iets anders? Dan gaan wij ervoor zorgen dat wij uw taart vullen met de smaak die bij u past.

En dan de belangrijkste vraag, hoe wilt u de taart gedecoreerd hebben? Onder het kopje ‘ons werk’ hebben wij een aantal voorbeelden van taarten die wij kunnen maken. Heeft u zelf een idee, ontwerp of een foto? Dan gaan wij ermee aan de slag om uw taart maken. 
Natuurlijk kunnen wij heel veel, alleen wij zeggen wel altijd dat elke taart uniek is. Daarom noemen wij alles een indicatie, dit betekent dat het kan gebeuren dat er kleine dingen afwijken.

Wij kunnen al een taart maken vanaf 10 personen.

Heeft u liever iets kleins wat makkelijker uit te delen is? Dan kunnen wij cupcakes voor u maken. Deze kunnen wij decoreren naar uw wens of idee. 


Heeft u een voedsel allergie of heeft u dieet wensen, laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag. 

Onze taarten leveren wij ook:
– Gluten arm (niet vrij i.v.m. onze oven)
– Koemelk- (ook lactose-) vrij
– Suiker arm
– Soja vrij
– Vegan (alleen in klein gebak)